Het kopen van een pup

Omdat wij een minimaal aantal nestjes fokken zullen de pups doorgaans een tijd voor de geboorte al besproken worden. Geïnteresseerde liefhebbers komen dan op een reserveringslijst, dit doen we in volgorde van aanmelden, dit is volgens ons wel eerlijk zo. Mocht het zo zijn dat u bij ons op de reserveringslijst staat en dat u toch elders een leuke
pup heeft gekocht dan is dat geen probleem maar laat het eventjes weten, vinden wij wel net zo netjes.

Zodra de pups zijn geboren stellen we iedereen daarvan op de hoogte.
Tot de pups drie weken oud zijn mogen alleen wij zelf bij de pups, dit in verband met de rust voor moeder en pups, en om insleep van infecties te voorkomen. Vanaf de vierde tot de zevende week kunt u zo vaak komen kijken als u wenst, we doen dit wel altijd op afspraak zodat we voor iedereen rustig de tijd kunnen nemen. U weet dan waarschijnlijk nog niet welke pup het gaat worden maar kunt zo wel een goede indruk van het nest vormen.

Tevens vragen we als de pups 4 weken oud zijn een voorschot, alleen op deze manier kunnen wij de serieuze liefhebber van de niet serieuze onderscheiden.

Vanaf 7 weken mogen de pups naar hun nieuwe baasjes. De pupkeuze zal op volgorde van de reserveringslijst plaats vinden.De pups zijn bij ophalen uiteraard ontwormd, hebben de puppy inenting gehad, zijn gechipt en er is DNA afgenomen.
Elke pup is dan veterinair onderzocht heeft een gezondheidsverklaring en een europees dierenpaspoort. Zodra de Raad van Beheer al zijn administratie heeft gedaan zullen de nieuwe eigenaren ook de stamboom en eigendomsbewijs ontvangen.

Omdat we zeer gesteld zijn op onze dieren en veel energie en zorg steken in het groot brengen, opvoeden en socialiseren van onze pups hopen we natuurlijk dat onze pups goed terecht komen. Mocht u onze kennel willen bezoeken, heeft u vragen of wilt u reageren, mail ons gerust.