Wie zijn wij ?

Wij zijn Liane en Tonny. Een aantal jaren geleden zijn wij verliefd geworden op de Mechelse Herder. Na een aantal jaren Agility met andere rassen waren we op zoek naar een ras om mee te sporten die ook bij ons past. Uiteindelijk zijn we bij Le Serviteur Puissant terecht gekomen waar we definitief de knoop hebben doorgehakt. De mechelse herder bleek voor ons gevoel echt het meest bij ons te passen.Na enige tijd wachten werd dan onze trots Nani geboren en zijn we totaal besmet geraakt met het mechelse herder virus. De verwachting kwam ook uit en zijn ontzettend blij met Nani.

 

De veelzijdigheid, eerlijkheid, intelligentie en de drive om 100% voor de baas inzet te tonen is echt super van het ras. Uiteindelijk hebben we dan besloten om met Nani te gaan beginnen aan te toekomst. Inmiddels hebben we 2 nesten gehad en we hopen door onze ervaringen een kennel te blijven die met liefde voor het ras goede, sociale en gezonde honden op de wereld kan zetten.

Vanaf oktober 2010 is dus onze kennel 'Of Nani's Eyes' officieel.
We zijn een echte hobby kennel die de sport heeft als hoofddoel en zullen daarom niet vaak een nestje fokken. Wij zijn actief in de Agiliy en Dock Diving, ook zijn we een aantal jaren actief geweest in de IPO. De nestjes die we fokken zullen de volle aandacht krijgen en het belangrijkste is dat er gezonde, sociale en werklustige honden op de wereld zullen komen. Wij fokken dan ook alleen met FCI stamboom en weloverwogen combinaties.

Fysiek hebben we niet echt een kennel, onze honden leven in huis en daar zullen ook de pups geboren worden en tot ze naar de nieuwe eigenaar gaan alles van het dagelijks leven meemaken.

Nieuwsgierig naar onze kennel, bezigheden of toekomst plannen? Neem dan contact met ons op en/of houd de site in de gaten, deze zal regelmatig bijgewerkt worden